Bovenloopkraan 1 ton, 10 ton of meer? U bent aan zet!

bovenloopkraan 1 ton

In dit artikel leest u meer over wat een bovenloopkraan is en welke bovenloopkranen u in ons assortiment kunt aantreffen. Deze producten zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Uiteindelijk ligt het er aan wat u moet verplaatsen binnen uw magazijn of loods. Het laadvermogen varieert van bovenloopkraan 1000kg tot 50 ton. Omdat de situatie per werkplaats verschilt, leveren wij van CMAK alleen maatwerk, zodat u het product krijgt dat precies bij u past! 

De voordelen 

 Bovenloopkranen zijn ervoor om zware lasten op een veilige manier te verplaatsen. Ze zorgen voor een verbeterde veiligheid voor uw situatie. Of u nu een bovenloopkraan 1 ton, bovenloopkraan 5 ton of bovenloopkraan 10 ton neemt, u krijgt altijd het product dat past bij uw behoefte. Onze kranen blinken uit in betrouwbaarheid, duurzaamheid en hoge prestaties. Bovendien ontvangt u op iedere order voor een zes jaar garantie. Wij begrijpen namelijk dat stilstand tijd en geld kost. De onderdelen gaan namelijk lang mee en zorgen voor ultieme prestaties. Het verplaatsen van lasten voor een bovenloopkraan 1 ton is dus geen probleem! 

De werking 

Bovenloopkranen werken als volgt: op een frame met twee balken, ook wel rijbalken genoemd, wordt een kraancomponent bevestigd. Deze kraan kan zware lasten zowel ophijsen als laten zakken, waardoor u efficiënter, veiliger en beter kunt werken met zware lasten.  

 De capaciteit enkelligger bovenloopkraan 1000kg is ongeveer 5 ton. U kunt ook een dubbelligger bovenloopkraan 10 ton aanschaffen die tot 50 ton kan dragen. De laatste kraan gebruikt u wanneer u de ruimte hebt om zware lasten te verplaatsen binnen uw magazijn of werkplaats. Een enkelligger bovenloopkraan 5 ton is iets wendbaarder dan de dubbelligger. De kraan hangt namelijk onder de dwarsligger en kan op smallere plekken gemonteerd worden. 

De aanschaf 

Met onze producten werkt u efficiënter en veiliger. Maar wij begrijpen dat het samenstellen van de ideale kraan nog wel wat voeten in de aarde heeft. Denk hierbij aan de afmetingen, het laadvermogen, de hijshoogte en de kraanbaanlengte van uw bovenloopkraan 1 ton. Wij beseffen als geen ander dat iedere situatie verschillend kan zijn. Vul onze bovenloopkraanconfigurator in, en dan maken wij voor u met deze gegevens een passende offerte op maat voor uw bovenloopkraan 10 ton, 5 ton of meer natuurlijk! Wilt u hierover advies? Onze vertegenwoordigers staan klaar om u te helpen, dus neem gerust contact op!