Bovenloopkranen

CMAK Bovenloopkraan:

Stel zelf je bovenloopkraan samen en ontvang een vrijblijvende offerte

Bovenkoopkraan van CMAKVan dubbelligger-bovenloopkranen, enkelligger-bovenloopkranen, bovenloopkranen met grijper, en portaalkranen: CMAK produceert en levert het allemaal. Wij bieden werkelijk elk soort bovenloopkraan te koop aan. Bovenloopkranen zijn leverbaar in standaard uitvoeringen tot 85 ton en steeds modulair opgebouwd, eventueel met een stabiele deelbare ligger voor efficiënt transport. De ingenieursafdeling van CMAK heeft al vele speciale opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd. Wij leveren ook verschillende soorten componenten. Bijvoorbeeld voor staaldraadtakel kopen of wielkasten en wielblokken kopen, kunt u ook bij ons terecht! Met behulp van het CMAK-aanvraagformulier hierna, stelt u eenvoudig uw mobiele bovenloopkraan samen door de invulvelden in de vullen. Vervolgens ontvangt u in korte tijd een vrijblijvende aanbieding op maat, inclusief tekening. Bovenloopkraan prijzen variëren vanwege alle diverse opties die we aanbieden. Dus wilt u weten voor welke bovenloopkraan prijs we de bovenloopkraan te koop aanbieden, start dan nu met de configurator!
Graag de offerte sturen aan:


Uw bovenloopkraan in enkele klikken samengesteld

Wilt u een scherpe offerte ontvangen voor een bovenloopkraan? Vul hier de gewenste eigenschappen van uw bovenloopkraan in en uw contactgegevens. Wij sturen u dan spoedig en vrijblijvend een passend voorstel.

Capaciteit – Gewenste hijscapaciteit van de kraan (in kg.) Overspanning – Gewenste overspanning van de kraan (in mtr.) Hijshoogte – Gewenste hijshoogte van het takel (in mtr.) Kraanbaanlengte – Lengte van de baan in uw pand waarover kraan komt te rijden (in mtr.)

Advies nodig?

Bel direct 070 – 789 5000, stuur ons een mail via info@cmakcranes.nl. Wij staan graag voor u klaar!

Bovenloopkraanconfigurator

Wilt u een nieuwe bovenloopkraan kopen, waarvan de prijs overeenkomt met die van een gebruikte bovenloopkraan? Stel hierboven dan zelf eenvoudig uw bovenloop kranen samen en u ontvangt op korte termijn een vrijblijvende offerte. Wij hebben geen gebruikte bovenloopkraan te koop, door de verkoop van nieuwe kunnen wij ook de kwaliteit 100% waarborgen. Wij hebben bovenloopkranen te koop voor elke situatie en aansluitend op al uw wensen. Wilt u eerst advies of heeft u vragen over uw gewenste bovenloopkraan of de kosten bovenloopkraan? Neem dan contact met ons op via 070 – 789 5000. Ook voor keuring bovenloopkraan kunt u contact opnemen, we geven graag advies over de beste oplossing bij een verouderde kraan.

© Copyright - CMAK en Breamark Engineering B.V.