CMAK Bovenloopkraan

Van dubbelligger-bovenloopkranen, enkelligger-bovenloopkranen, bovenloopkranen met grijper, en portaalkranen: CMAK produceert en levert het allemaal. Wij bieden werkelijk elk soort bovenloopkraan te koop aan. Bovenloopkranen zijn leverbaar in standaard uitvoeringen tot 85 ton en steeds modulair opgebouwd, eventueel met een stabiele deelbare ligger voor efficiënt transport. De ingenieursafdeling van CMAK heeft al vele speciale opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd. Wij leveren ook verschillende soorten componenten. Bijvoorbeeld voor staaldraadtakel kopen of wielkasten en wielblokken kopen, kunt u ook bij ons terecht!

Met behulp van het CMAK-aanvraagformulier hierna, stelt u eenvoudig uw mobiele bovenloopkraan samen door de invulvelden in de vullen. Vervolgens ontvangt u in korte tijd een vrijblijvende aanbieding op maat, inclusief tekening. Bovenloopkraan prijzen variëren vanwege alle diverse opties die we aanbieden. Dus wilt u weten voor welke bovenloopkraan prijs we de bovenloopkraan te koop aanbieden, start dan nu met de configurator!

Bovenloopkraanconfigurator

Wilt u een nieuwe bovenloopkraan kopen, waarvan de prijs overeenkomt met die van een gebruikte bovenloopkraan? Stel hieronder dan zelf eenvoudig uw bovenloopkraan samen en u ontvangt op korte termijn een vrijblijvende offerte. Wij hebben geen gebruikte bovenloopkraan te koop, door de verkoop van nieuwe kunnen wij ook de kwaliteit 100% waarborgen.

Wilt u eerst advies of heeft u vragen over uw gewenste bovenloopkraan? Neem dan contact met ons op via 070 – 789 5000.